SAAB 9000 CCS `87 2.0T16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Superiska je auto ali ono sa kombinacijom vrata je extrane bi mi palo na pamet kad sam prvi put procitao mislio sam da stavljas neka hromirana vrata
. Puno srece i neka te dobro sluzi nova masina kao sto je to inace u stilu SAAB-a - kvalitetan , jak i pouzdan
Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
-
hehehehhe .. hromirana vrata) ...
pashu vrata .. ali ako nemate gomilu zhivaca ne preporuchujem nikome ... jer nishta isto nije .. ni podizachi ni brave ni stakla ni retrovizori ... sve mora da se prepravlja .. na oko sve pashe .. ali u sushtini sve je za nijansu drugachije pa mora da se budzhi ... chini mi se da sam to vetj negde napisao ...
jedina prednost ovih vrata je shto je po meni brava lepsha
a danas sam tek napravio sva vrata da se zakljuchavaju ... na zadnjim desnim crko motorchitj za centralnu .. a prednja suvozacheva me i dalje je6u ... ne mogu klizach da opravim kako treba .. stavio sam saabov .. ali sam danas provalio da je on sjj .. sajla samo shto nije pukla .. pa mora da skidam sa drugih vrata starih da napravim i to vishe ... a i zapinje mi onaj deo shto dodje na staklo za rub brave sa unutrashnje strane vrata .. pa mora da pomerim malo ceo klizach ka napred ..i tako .. dr**nje sa vratima se nastavlja
ps.hvala tazz .. gde si ti na otvaranju"Brano sine , vozi POLAKO..."
Comment
-
-
Originally posted by icasa zoomom na
Ovde fali "fen" ili mi se chini?!?
Chestitam na kupovini i vidim da si vec krenuo sa "olakshavanjem", Fiatova vrata na Saab-u, sad je lakshi za bar 20kg!
Comment
-
-
Ne verujem! Ovo je za crne bisere, sklanjaj te slike da neki Swed ne vidi!
Comment
-
-
da znash da je lakshi za toliko od prilike .... znachi talijanska vrata ne mogu da se porede sa originalnim .... loshija su bar za 2 puta ...
a fen tje da se vrne ... samo polako .."Brano sine , vozi POLAKO..."
Comment
-
-
aa pa ja sam bio ranije .. oko 12 chini mi se ... bio malo tu sa njima .. chekao kikija da mi donese retrovizor ali ne dochekah ga morao sam da bezhim ... ali sam kvalitetno odmerio igorovu 900tku ..i tako ..
radi malo bolje .. pomerio mi srki paljenje chini mi se i podigao ler na 1000 ne gasi se sad bar ne leru .. ali je i dalje mrtav preko 2.5k ...i shtuca ...
treba da menjam kablovi i kapu i svetjice .. pa mozhda bar prekine da shtuca ... dok ne skrpim kintu za turbinicu .."Brano sine , vozi POLAKO..."
Comment
-
Comment